Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét lesz személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt.-nél
Ismét lesz személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt.-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. február 26.
Március 1-jétől, jövő hétfőtől ismét beindul a személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt.-nél – olvasható a közszolgáltató honlapján. A cég azt is közölte, hogy jövő hónap közepétől egy új online felületen lehet bejelenteni a melegvízóra-állást.

 

 

A SZÉPHŐ Zrt. tájékoztatja az ügyfeleit, hogy március 1-jétől, hétfőtől a megszokott nyitva tartási rendnek megfelelően, a biztonsági intézkedések betartásával látogatható a személyes ügyfélszolgálat. Arra kérik az ügyfeleket, hogy a belépéskor alkalmazzák a helyben biztosított kézfertőtlenítőt, tartsák a minimum másfél méteres védőtávolságot, és használjanak védőmaszkot, illetve saját golyóstollat.  A várótérben egyszerre maximum öt, az ügyféltérben, az ügyfélszolgálati pultnál és a pénztárnál egyszerre egy-egy személy tartózkodhat.

A közszolgáltató tájékoztatja továbbá az ügyfeleit, hogy március 15-én megszűnik a melegvízóra-állás bejelentésére szolgáló, jelenlegi felület. Az új online ügyfélszolgálati oldal – amely az óraállás bejelentése mellett számos más, távfűtéssel kapcsolatos ügy online intézésére is alkalmas – február 15-e óta a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu oldalon elérhető, és egy rövid regisztrációs folyamatot követően használható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >