Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Papírfonó gyorstalpaló
Papírfonó gyorstalpaló Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. március 01.
Kézműves videósorozatot indított az Aranybulla Könyvtár. A papírfonó technikát Hekkerné Gócza Erikától tanulhatják meg az érdeklődők. Mielőtt az első részre rákattintanak, készítsenek elő sok-sok újságpapírt, ollót, ragasztót, pálcát. Figyelem! A videó még házi feladatot is tartalmaz!

 

 

Az Aranybulla Könyvtár vidám, kreatív csoportja – a veszélyhelyzet miatt – jelenleg szünetelteti összejöveteleit. A találkozásokra sort keríteni ugyan nem lehet, ám a papírfonó technika elsajátítására életre hívtak egy videósorozatot Papírfonó gyorstalpaló címmel. A közösségi oldalon látható rövid, tartalmas kis epizódok mellett egyéni, online konzultációt biztosítanak a technika iránt érdeklődőknek.

Az első részből kiderül, hogy mielőtt elkezdhetnénk az alkotást, sok-sok erős pálcát kell tekernünk a papírcsíkokból. Ez meglehetősen monoton, hosszadalmas feladatnak tűnik, de nem kell megijedni! Ahogy az ember ügyesedik, egyre gyorsabban megy a tekerés is! Nem is kell hozzá más, mint ragasztó, olló, újságpapír és egy pálca. Hekkerné Gócza Erika mindenkit szeretettel vár online!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >