Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Miért tetszik?
Miért tetszik? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 05.
A Vörösmarty Társaság a város nyugdíjasait szólítja meg Miért tetszik? című irodalmi pályázatával: a költészet napjáig olyan rövid elemzéseket várnak, amelyek helyi kortárs szerzők verseiről, novelláiról szólnak.

 

 

Miért tetszik? címmel hirdetett irodalmi pályázatot a Vörösmarty Társaság és a Fejér Megyei Hírlap, az Önkormányzat támogatásával. A városban működő nyugdíjas klubok tagjait szólítják meg, írjanak rövid elemzést fehérvári kortárs költők, írók egy választott verséről vagy novellájáról. Április 11-éig, a költészet napjáig szól a felhívás, amihez az alábbi kiadványokat ajánlják: Ki válaszol?; Évek vagy napok; Parázs az avarban; Carmina Albae Regiae; Fehérvári szép versek; Kötéltánc.

A pályázatok terjedelme legfeljebb három gépelt oldal lehet, amit papír alapon várnak a társaság postai címére (8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 14.) vagy e-mailben a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

A beküldött pályamunkákat irodalomtörténészekből álló szakmai zsűri értékeli: a legjobbak 30-20 és 10 ezer forint értékű könyvjutalomban részesülnek. Az eredményhirdetést a szervezők az Ünnepi Könyvhét megnyitójára ígérik.

További részletek a
http://www.vorosmartytarsasag.hu/index.php/component/content/article/8-vorosmarty-tarsasag/457-2021-marcius-palyazat
oldalon olvashatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >