Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fiatal kutatók mutatkozhatnak be az őszi Moskovszky-konferencián
Fiatal kutatók mutatkozhatnak be az őszi Moskovszky-konferencián Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 06.
Fiatal kutatókkal tervezik megrendezni A játék fiatalít! című, hagyományos Moskovszky-konferenciát. A Hetedhét Játékmúzeum május 3-ig fogadja azoknak a szakmabelieknek a jelentkezését, akik szívesen bemutatnák a játékkal mint játékszerrel vagy mint tevékenységgel, módszerrel kapcsolatos tudományos eredményeiket.

 

A játék fiatalít! – ez a címe a hetedeik alkalommal szervezett tudományos konferenciának, amit Moskovszky Éva játékkutató és kultúrtörténész emlékére rendez meg a Szent István Király Múzeum és az Önkormányzat. Az idei évben olyan 40 év alatti kutatók jelentkezését várják, akiknek tudományos érdeklődése a játék – akár mint játékszer, vagy akár mint tevékenység, módszer – témaköréhez kapcsolódik, tudományterülettől függetlenül. Ezzel szeretnének lehetőséget biztosítani fiatal kutatók számára tudományos eredményeik bemutatására, illetve személyes és szakmai kapcsolatok, együttműködések kiépítésére.

A jelentkezéseket május 3-ig kell elküldeni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre, az előadó nevének, munkahelyének megjelölése mellett egy rövid (legfeljebb 1500 karakteres) absztrakttal és az előadás címével együtt.

A konferencia apropóján játékra hívja az érdeklődőket a Játékmúzeum: május végéig arra lehet szavazni az intézmény közösségi oldalán, hogy egy hóbortos fiút vagy a büszke „autóversenyzőket” ábrázoló fotó szerepeljen a konferencia meghívóján.

A szimpóziumnak a Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény ad otthont 2021. október 18-án. További információ a https://www.facebook.com/events/265074878484459/ oldalon olvasható.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >