Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Hamar Jani: a 90-es évek felé tartva "Megtanultam repülni"
Hamar Jani: a 90-es évek felé tartva "Megtanultam repülni" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. április 07.
Továbbra is igen aktívan alkot Hamar Jani: a velencei előadó a napokban újabb dallal jelentkezett, a Megtanultam repülni című saját szerzeménnyel. A zeneszám nem a tipikus "hamarjanis" stílusjegyeket hordozza magán - bár eddig sem lehetett vádolni a sokszínűség hiányával -, a kifejezetten táncoltató kategória helyett kissé rockosabbra, komolyabbra vette a figurát. Hiába no, kell a változatosság, még akkor is, ha a rajongói elsődlegesen a 80-as 90-es évek disco és dance alapjain nyugvó, modern köntösbe bújtatott alkotásait preferálják.

 

 

Az a felvétel egyébként Jani sokszínű szerzői-előadói vénájának ékes bizonyítéka, mindamellett egy kifejezetten kellemes dal. A mellékelt, alábbi linken megtekinthető klip is ötletes, remekül egészíti ki és erősíti a táncosabb zenéit. Apropó táncosabb zenéi!
 

 
Már készül is az újabb remekmű, ami kifejezetten a 90-es évek zenei világát adja majd vissza, ugyanis egy, az ezredfordulóhoz közeli mega sláger zene alapjának felhasználásával készül. De a poént nem lövöm le, amikor azonban elkészül, erre máris sor kerül. Mi több, amint kicsit enyhül a járvány szorítása, jöhet egy nívós duett is, egy ismert, hazai szinten kifejezetten nagy sztárnak számító énekessel. Addig is, gyakoroljunk bátran, hogy mi is dalolhassuk: Megtanultam repülni!
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >