Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Anyaságról, színházról, szabadságról, utazásról
Anyaságról, színházról, szabadságról, utazásról Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 09.
Fejős Éva „Higgy, álmodj & merj!” című podcastjának legutóbbi vendége Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színésznője volt. A megható és bensőséges beszélgetés témája az anyaság, a színház, a szabadság és az utazás.

 

 

„Amikor főállásban újságíró voltam, akkor is nagyon szerettem a hangulatos, ráérős, érdekes interjúkat. A podcast-csatornámat is azért indítottam el, hogy számomra érdekes embereket, akik mernek élni, ha kell, akkor lépni, ha kell, akkor változtatni, küzdeni az álmaikért, bemutathassak. Mindegyik történet inspiráló és erőt ad, hallgasd meg, lazíts velünk, érezd úgy, hogy te is itt vagy a beszélgetésben, itt ülsz az asztalunknál, és hallgatod, amiről a heti vendégem mesél!” – ígéri Fejős Éva írónő, akit az olvasók a Nők Lapja hasábjairól és a világ minden pontjára kalauzoló romantikus, intrikus, szerelmes regényeinek lapjairól ismerhetnek már.

Az írónő legújabb projektjének utóbbi vendége Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színésznője volt. Az újdonsült anyuka régi barátnőjével nyíltan beszélt kislánya örökbefogadásáról és az anyává válás örömeiről, színházról, szabadságról, jövőbeli terveiről és az utazásokról is.

A beszélgetés az alábbi linken hallgatható meg: https://www.youtube.com/watch?v=58ZXOdlgO4s

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >