Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Január fehérben, február magányban, március lendületben
Január fehérben, február magányban, március lendületben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 12.
Minden hónapban új online kiállítással várja az érdeklődőket a MÁV Fotószakkör közösségi oldalán és a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár honlapján. A tavalyi évben útnak indított tematikus tárlat témái között „lendületes”, „fehér”, „játékos”, „absztrakt” és „magányos” képek is láthatóak.

 

 

Bár a járványhelyzet továbbra sem teszi lehetővé a személyes találkozásokat, a MÁV Fotókör tagjai minden hónapban új, tematikus tárlattal várják az érdeklődőket a kör közösségi oldalán, valamint a VOKE Vörösmarty Mihály Közösségi Ház és Könyvtár honlapján. A tavalyi évben elindított kezdeményezés idén is folytatódik.

Januárban a „fehér”, februárban a „magány”, márciusban pedig a „lendület” témakörben küldtek be fotókat az alkotók. A legjobb képekből készült zenés összeállításban havas téli tájra, esküvőre, csendes sétára, vidám nyaralásra, vagy éppen lendületes táncelőadásra kalauzolják a nézőket, és kiválasztják a hónap képét is. Az online tártlat a MÁV Fotószakkör közösségi oldalán érhető el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >