Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ha menned kell valahova, inkább bringázz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 09.
„Kerékpárral másoktól távolságot tartva, egészségesen, gyorsan, szabadon és olcsón juthatsz el oda, ahova szeretnél.” – a Bringázz a Munkába kampány ugyan rendhagyó módon, de a járványhelyzetben is elindult. A Magyar Kerékpárosklub a bringázásra ösztönöz, amihez a legfontosabb tippeket és információkat letölthető kisokos és videósorozat formájában is közzéteszik.

 

 

A koronavírus-járvány harmadik hullámában az elővigyázatosságra intve hívja föl a figyelmet a Magyar Kerékpárosklub: „Ha menned kell valahova, inkább bringázz!” A közösségi vagy a gépjárműves közlekedéssel szemben kerékpárral könnyebb tartani a távolságot, szabadon lehet közlekedni, nem kerülünk dugóba, és a mozgás hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez – sorakoznak az érvek.

A Klub letölthető Kisokost osztott meg olyan tanácsokkal, amelyek nemcsak azoknak nyújtanak praktikus segítséget, akik most döntöttek a kerékpáros közlekedés mellett, hanem a tapasztalt bringásoknak is segítenek. A kerékpárvásárlás szempontjaitól, a lakatoláson, a karbantartáson, az öltözködésen vagy a legfontosabb KRESZ-szabályokon át a biztonságos közlekedés íratlan szabályait is érintik benne, különös figyelmet fordítva a tévhitek kibogozására. A Bringázz a Munkába kampány részeként videósorozatot is indítottak hasznos tippekkel, információkkal, személyes tapasztalatokkal, véleményekkel, beszámolókkal – amelyek a Hogyan bringázz? kérdéseit járják körül. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >