Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újra lehet könyvet kölcsönözni az Aranybulla Könyvtárból
Újra lehet könyvet kölcsönözni az Aranybulla Könyvtárból Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 12.
Ismét elindította népszerű, a vírushelyzethez igazított könyvkölcsönzési szolgáltatásait az Aranybulla Könyvtár. Az intézmény személyesen továbbra sem fogad látogatókat, ám újra lehet kérni házhoz szállítást, és előzetes időpont-egyeztetés után az intézmény bejáratánál is átvehetőek a kiadványok. A szolgáltatásokat érvényes tagsággal rendelkező olvasók igényelhetik.

 

 

Könyvet kölcsönözni e-mailben, az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, Facebook üzenetben vagy telefonon, a 22/312–945-ös számon lehet. Fontos megadni a kiadvány címét, a szerző nevét, valamint az igénylő nevét, címét és telefonszámát. A választáshoz rendelkezésre áll az Aranybulla online katalógusa: http://aranybulla.gstudio.hu/.

Egy alkalommal maximum öt darab könyvet lehet kérni, melyek előre egyeztetett időpontban átvehetőek a könyvtár bejáratánál, a védelmi szabályok maximális betartásával. Működik a házhoz szállítás is a Köfém lakótelepen és a Ráchegyen élő, 65 évesnél idősebbek vagy mozgáskorlátozottak számára. Lehetőséget biztosítanak a visszavételre is, ez esetben a könyvek 72 órás karanténba kerülnek.

A szolgáltatások díjmentesen vehetőek igénybe. Az Aranybulla Könyvtár szeretettel várja az olvasók jelentkezését!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >