Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nemzetközi online konferencia - Bárki csatlakozhat a programhoz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 12.
Az 50 év felettiek digitális készségeinek fejlesztési lehetőségeiről és munkaerőpiaci lehetőségeik javításáról rendeznek online konferenciát április 13-án, kedden. Az ingyenesen elérhető nemzetközi tanácskozáshoz bárki csatlakozhat a regisztrációt követően. A jó gyakorlatokat bemutató konferencia magyar és angol nyelven, folyamatos tolmácsolással zajlik.

 

 

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség és az Innoskart Vállalkozásfejlesztési Nonprofit Kft. tisztelettel invitálja az érdeklődőket az eDigiStars projekt nemzetközi online konferenciájára. A 2021. április 13-án, kedden 13 órakor kezdődő  online rendezvény célja olyan hazai és nemzetközi jó gyakorlatok, módszerek bemutatása, melyek az 50 év felettiek digitális készségfejlesztését és munkaerőpiaci helyzetének megerősítését célozzák.

A rendezvény előadói osztrák, bolgár és magyar példákon keresztül mutatják be, hogy az egyes országokban milyen kezdeményezések vannak az érintett korosztály munkaerőpiaci lehetőségeinek javítására. Megvitatják, hogy a tapasztalataik miként építhetők be az eDigiStars projektben résztvevő országok jelenlegi gyakorlataiba, képzési programjaiba. Az előadások magyar és angol nyelvűek lesznek, a rendezvény teljes időtartama alatt biztosítják az angol-magyar szinkrontolmácsolást. 

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, mely az alábbi linken elvégezhető: https://zoom.us/webinar/register/WN_-5FCy0CpRUm-XiHHVRLPbA. A részletes program pedig az Ügynökség honlapján érhető el: http://www.kdriu.hu/edigistars-infoday/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >