Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Online dietetikai tanácsadást szerveznek kismamáknak
Online dietetikai tanácsadást szerveznek kismamáknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 13.
Folyamatosan dolgozik és szervez online programokat a családok egészségéért a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Különös hangsúlyt fektetnek a kismamákra, akiket dietetikai tanácsadással segít az EFI szakembere, illetve szülésre felkészítő tanfolyamra is lehet jelentkezni.

 

 

A várandósság állapotában az anyuka egészsége, életmódja és táplálkozása jelentősen befolyásolja a magzat megfelelő fejlődését. Előfordulhat terhességi diabétesz is, amelyről nem csak a kezelőorvossal és a védőnővel, hanem dietetikussal is érdemes konzultálni. Az Egészségfejlesztési Iroda dietetikusa tanácsadással, a mintaétrend összeállításával nyújt segítséget a kismamák számára. A szakember online formában vagy telefonon áll az érdeklődők rendelkezésére. Bejelentkezni telefonon, a +36 70/455 9930-as telefonszámon vagy az Iroda Facebook-oldalán, Messenger-üzenetben lehet.

Az EFI szülésre felkészítő tanfolyamokat is szervez, egyelőre online formában, jelenleg a harmadik ilyen kurzus zajlik. Az érdeklődésre való tekintettel a program folytatódik. Az előzetes érdeklődéseket, jelentkezéseket  szintén a fenti elérhetőségeken fogadja az iroda.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >