Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Felelősségtudatos gondolkodás és példamutatás
Felelősségtudatos gondolkodás és példamutatás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 13.
Újabb oltástámogató kisfilm jelent meg a város közösségi felületein. A februárban indított program ötödik kisfilmjében ismét öt ismert fehérvári mondja el személyes motivációját arról, miért választotta az oltást.

 

 

"Azért oltattam be magam, mert orvos vagyok, és mint orvos, hiszek az orvostudományban, a tényeken alapuló orvoslásban." – mondta dr. Kovács Krisztián háziorvos, az Alba Családorvosi Egyesület és a Magyar Orvosi Kamara Fejér megyei szervezetének elnöke a ma kikerült videóban. A legújabb kisfilmnek nem ő az egyetlen egészségügyi szereplője: elmondta véleményét Dr. Andavölgyiné Tóth Márta, a Szent György Kórház Csecsemőosztályának vezető főnővére is. Szintén látható még a posztban Kiss Diána Magdolna színész, a Vörösmarty Színház művésze, Schultz György, a Jancsárkert termelői piac alapítója és Bíró Gergő Zalán, a Szóval Győzni döntőse is.

A február közepén indult sorozatban ismert fehérváriak mondják el személyes motivációjukat, hogy miért döntöttek az oltás mellett. A kisfilmeken túl, hosszabb podcast beszélgetések is készültek a témában, melyeket az ÖKK Fehérvár podcast csatornáin lehet meghallgatni, illetve bárki kifejezheti személyes elköteleződését a város hivatalos Facebook-oldalának profilkeretével: www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=819955158589794

A szpot elérhető Székesfehérvár Facebook-oldalán:
https://www.facebook.com/fehervar/videos/864326440815579

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >