Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Meghosszabbították a határidőt, és felemelték a korhatárt
Meghosszabbították a határidőt, és felemelték a korhatárt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 12.
A világhírű Fame musical fő- és mellékszereplőit keresi a színház: a casting jelentkezési határidejét április 15-ig meghosszabbították, az érvényes korhatár 14-28 év. A premiert szeptemberre tervezik.

 

 

A Vörösmarty Színház szeptemberben tervezi bemutatni a Fame című világhírű musicalt, amihez castingot hirdettek: meghosszabbított jelentkezési határidővel április 15-ig lehet jelentkezni, a korhatárt pedig 28 évre emelték az előadás fő- és mellékszereplőinek a kiválogatásához.

A rendhagyó meghallgatásra elsősorban Székesfehérváron és környékén élők vagy tanulók jelentkezését várják, 14 éves kortól. A castingra videófelvételt kell készíteni, dallal, tánccal, verssel, az elején rövid bemutatkozással, maximum 10 percben, a Youtube-ra feltöltve.

A bíráló zsűri tagjai a teátrum színművészei, művészeti vezetői, rendezői: Kiss Diána Magdolna, Bagó Bertalan, Horváth Csaba, Kéménczy Antal és Hargitai Iván, a darab rendezője, a zsűri elnöke. A továbbjutók többlépcsős videocastingon vesznek részt, amit a Fehérvár TV is közvetít, majd a próbák online kezdődnek, a pandémiás helyzettől függően nyártól élőben folytatódnak.

További információ a jelentkezés részleteiről, illetve a regisztrációs felület a Vörösmarty Színház honlapján érhető el.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >