Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow AUTTALENT 2021 – Együtt a tehetségekért
AUTTALENT 2021 – Együtt a tehetségekért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 15.
Tehetséggondozó programot indít az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek és fiatalok számára az Együtt az Autistákért Alapítvány. Az AUTTALENT 2021 – Együtt a tehetségekért! pályázatra olyan autizmus spektrumzavarral élő, 6-30 éves korú gyermekek és fiatal felnőttek jelentkezését várják, akik valamilyen kiemelkedő képességgel, tehetséggel rendelkeznek. Az igényelhető támogatás mértéke 100.000 Ft-tól 1.000.000 Ft-ig terjedhet.

 

 

AUTTALENT 2021 Együtt a tehetségekért! címmel pályázatot írt ki az Együtt az Autistákért Alapítvány. A program célja, hogy képességeik kibontakoztatása révén segítse az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek és fiatalok integrációját, továbbá az autizmus spektrumállapot széleskörű megismertetése, a befogadás és az elfogadás elősegítése, a tehetséges fiatalok összekapcsolása olyan szervezetekkel, személyekkel, akik segíthetik fejlődésüket. A pályázat benyújtásával a következő területekre: zene, képzőművészet, egyéb művészeti ágak (mozgókép, fotó, stb.), sport, tudomány (kutatás, fejlesztés, innováció) számítástechnika, valamint a tehetség kibontakoztatását segítő mentori, pedagógiai, egyéb támogató tevékenység, terápia kérhető támogatás, amelynek mértéke 100.000 Ft-tól 1.000.000 Ft-ig terjedhet. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. július 30. 

A tehetséggondozó program 10 millió forintos tőkealapját a MOL-csoport biztosítja, mint az AUTTALENT 2021 főtámogatója. Áprilistól augusztus végéig az alapítvány minden gyűjtése ezt a programot támogatja. A gyűjtés lezárását követően véglegesítik majd a rendelkezésre álló összeget, és osztják szét a támogatást. 

A pályázat beadásához szükséges minden információ megtalálható weboldalukon: https://egyuttazautistakert.hu/auttalent-2021-egyutt-a.../

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >