Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mi fakad a tollamból? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 15.
A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár „Mi fakad a tollamból?” című vers- és történetíró pályázatának 2021-es témája nyomán a kis írók idegenvezetők bőrébe bújhatnak, és kedvenc tájaikra kalauzolhatják olvasóikat. Az általános és középiskolásoknak május 31-ig lesz lehetőségük, hogy leadják pályázatukat.

 

 

A koronavírus miatt idén is teljes mértékben online hirdeti meg az ifjú íróknak szóló pályázatát a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. A tavalyi téma után a „Mi fakad a tollamból?” témáját is a karantén időszaka ihlette: a szervezők most arra kérik a gyerekeket, hogy idézzék fel magukban kedvenc városukat, tájukat, kirándulásukat, és idegenvezetőként vigyék magukkal olvasóikat, hogy ők is kedvet kapjanak a Magyarországon való barangoláshoz.

A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár Mi fakad a tollamból? Legyél idegenvezető! című pályázata keretében verseket, meséket, történeteket várnak a szervezők az alsó és felső tagozatos általános iskolás, valamint a középiskolás alkotóktól.  A beküldött anyagot szakmai zsűri értékeli majd. A maximum 2000 karakter terjedelmű műveket  május 30-ig a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre várják. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >