Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gasztronómiai kalandozásokra hív a Cselekvő Fehérvár!
Gasztronómiai kalandozásokra hív a Cselekvő Fehérvár! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 15.
Új aktivitással jelentkezik a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program. Ezúttal kulináris kalandozásokra hívja az érdeklődőket Pixa, aki a legnépszerűbb fehérvári éttermek séfjeivel mutatja majd meg lépésről-lépésre, hogyan készülnek a legfinomabb fogások. A program április 16-án, pénteken indul a szervezet Facebook-oldalán.

 

 

„Hiányoznak a gasztronómiai élmények? Unod már a rántottát és a paprikás krumplit? Merj cselekedni! Étterembe nem mehetünk, de séfjeinknek köszönhetően nem kell lemondanunk a kulináris élményekről!” – ígéri a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program legújabb aktivitásának plakátja, amelynek keretében április 16-tól Pixa főzi le a netet.

A híres DJ persze nem egyedül teszi majd mindezt: vendégei lesznek a legismertebb fehérvári éttermek séfjei, akik lépésről-lépésre mutatják meg, hogyan is készülnek a jól ismert, ikonikus kedvencek. Sőt, a videós anyaghoz a pontos receptet is mellékelik majd, hogy tökéletes legyen az otthoni élmény is. Elő a serpenyőkkel, hevítse mindenki az olajat, és élezze a késeket, mert igazi gasztrokalandok következnek.

 

További információ: https://www.facebook.com/cselekvofehervar

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >