Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Alba simán nyert Debrecenben
Az Alba simán nyert Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. április 18.
Ez igen! Körülbelül erre számítottak a legpozitívabb Alba szurkolók a férfi kosárlabda NB I negyeddöntős playoff körének első meccsén: a fehérvári egylet szinte végig vezetve, mind a négy játékrészt megnyerve - kiváltképp a második félidőben remekelve - 96-81-re diadalmaskodott a friss MK-ezüstérmes DEAC otthonában.

 

 

Így az egyik csapat harmadik nyert mérkőzéséig tartó párharcban elvette a rivális pályaelőnyét, s 1-0-ás vezetéssel várhatja a következő, keddi, hazai mérkőzést, amely lélektanilag nagyon fontos lesz, mert ha azt is behúzza az Alba, aligha jön vissza a párharcba már érdemben a Debrecen. Éppen ezért lesz nagyon nehéz meccs, ez borítékolható. Az Albában Davis 23, Ahmad 18, Vojvoda és Hearst 14-14, Curry és Markovic 10-10 pontig jutott, azaz hatan értek el két számjegyű ponttermést, ez döntőnek is bizonyult.

 
A védekezésen van még mit javítani, s biztosan fog is ebben a tekintetben jobban is teljesíteni Forray Gábor gárdája. A másik három párharcban egyaránt hazai győzelmek születtek, így a Szolnok, a Falco és a Szedeák is előnybe került a Sopron, a Körmend és a Paks ellen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >