Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lehetővé teszik a látogatást a fehérvári idősotthonokban
Lehetővé teszik a látogatást a fehérvári idősotthonokban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 30.
Anyák napjára tekintettel lehetővé teszik a látogatást a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény idősotthonaiban Székesfehérváron. Pénteken, szombaton és vasárnap a családtagok előre egyeztetett időpontban találkozhatnak rég nem látott szerettükkel az intézményekben kialakított látogatópontokon. A találkozás azon ellátottak esetében lehetséges, akik nem ágyhoz kötöttek és mobilizálhatóak. Időpontot telefonon kérhetnek a családtagok az otthonokban.

 

 

Április 30-án, péntek, május 1-jén, szombaton és május 2-án, vasárnap 10 óra és 16 óra közötti időben teszik lehetővé a látogatást a bentlakásos intézményekben kialakított látogatópontokon. A nem ágyhoz kötött lakókat időpont egyeztetés alapján egyszerre maximum két fő látogathatja meg.  A találkozó maximum 30 perc lehet, két látogatás között szellőztetik a helyiségeket és fertőtlenítik a felületeket. A látogatási idő alatt minden fél számára kötelező a járványvédelmi szabályok betartása, többek között a maszk viselése.

A látogatók koordinálása céljából kérik a családtagokat, hogy az alábbi telefonszámokon kérjenek látogatási időpontot az otthonokban:

Kossuth Zsuzsanna székhelyintézmény
(Rákóczi u. 34.)                             

06-70-930-6387

Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthona
(Farkasvermi u. 40.)      

06-70-930-6384

Hosszúsétatéri Idősek Otthona
Hosszúsétatér. 12.
06-70-701-9415                   

Maroshegyi Gondozási Központ
Rádió u. 7.                               

06-70-930-6394

Az ágyhoz kötött, kerekesszékbe nem kiültethető ellátottak számára is fontos a kapcsolattartás. Az ő esetükben továbbra is az audiovizuális eszközök segítségével – intézményi vonalas vagy mobiltelefonnal, saját mobillal, illetve video chat-en – valósulhat meg a kapcsolattartás.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >