Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál
Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. május 10.
Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

 

 

A Depónia értesíti a lakosságot, hogy május 17-én, hétfőtől újra lesz mód személyes ügyintézésre. A Sörház tér 3. alatt lévő ügyfélszolgálat nyitvatartási rendje szerint hétfőn 13-16, szerdán 7-19, csütörtökön 8-12 óra között várják az ügyfeleket, kedden és pénteken zárva tartanak. A szelektív kukák átvételére – a régi edény beszállításával, személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával – április 30-a óta hétfőn 13-16, szerdán 7-16 és csütörtökön 8-12 óra között van lehetőség.

Mostanáig a város legtöbb területén sor került a szelektív hulladékgyűjtők cseréjére a székesfehérvári családi házas övezetekben. Öreghegy több utcájában és Maroshegy egy részén május 31-ig folytatják a régi gyűjtőedények elszállítását, az újak elhelyezését: ezért kérik az érintett lakókat, hogy a szelektív hulladékgyűjtési napokon hagyják kint a kukákat a közterületen.

További részletek az aktuális hírekkel kapcsolatban a https://deponia.hu/hirek oldalon olvashatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >