Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Készíts szelfikeretet! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. május 10.
Általános és középiskolás diákoknak hirdet kreatív pályázatot a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház. A „Készíts szelfikeretet!” felhívásra különböző technikával készült kereteket várnak, amelyek formájukban, mintájukban, vagy felhasznált anyagukban utalnak arra, mi is volt az alkotó képzeletbeli úti célja.

 

 

Hova utaznál? Mit néznél meg szívesen? Most nem lehet, de a gondolatod bárhova elrepíthet.” – áll a Készíts szelfikeretet! című pályázat felhívásban. A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház az általános és középiskolás korosztályt célozta meg legújabb programjával: a fiataloktól olyan szelfikereteket várnak, amelyek formájukban, témájukban tükrözik a gyerekek képzeletbeli úti célját.

A technika és a felhasznált anyag tekintetében semmilyen megkötés nincs: a szelfikeret alakjának is csak a fantázia és a méret (A/3) szabhat határt, azonban például kikötés, hogy a keret vastagsága 5-10 cm legyen, és hogy a keretnek mozgathatónak kell lennie. A pályázatokat – telefonos egyeztetés után – a járványügyi szabályok betartásával, az intézményben lehet leadni május 21-ig.

A szervezők azt kérik az alkotóktól, hogy a keretek hátulján tüntessék fel a nevüket, korukat és elérhetőségeiket. A leadott anyagokat szakmai zsűri értékeli, azonban a különdíjakról a látogató szavazók dönthetnek majd.

A felhívás és a díjazás részletei az intézmény közösségi oldalán és honlapján (http://mavmuvhaz.hu/palyazatok/) olvashatóak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >