Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Castingot hirdet a Gárdonyi Színi Stúdió! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. május 10.
A János vitéz – Hőskeresés című legújabb nyári produkciójához keres fiatal színészpalántákat a Gárdonyi Színi Stúdió, akik nemcsak egy előadásban, hanem egy teljes körű színházi képzésben is részt vehetnek majd. A vállalkozó kedvű tehetségeknek nincs más dolguk, mint június 20-ig elküldeni fényképes önéletrajzukat a stúdió részére.

 

 

Nagyszabású nyári produkciójába keres fiatalokat a Gárdonyi Színi Stúdió, akiknek nem csak az előadás létrehozásában, de egy most induló, teljes körű színházi képzésben is lehetőség van részt venni!

A János vitéz - Hőskeresés című darabba olyan 15-25 év közötti lányok és fiúk jelentkezését várják, akiknek nem idegen a színpad, kiemelkedő készségekkel rendelkeznek a beszéd, az ének, a tánc, a rajz, a hangszerek vagy például az akrobatika világában és Fejér megyében élnek. De tudniuk kell közösségben is dolgozni. Az ideális jelentkezőknek emellett vállalniuk kell majd az ősztől induló színházi képzést is, amit neves tanárok tartanak majd, és persze az sem jelent majd hátrányt, ha szeretnek utazni, elismerést kapni és sikert elérni.

A színészpalántáknak nincs más dolguk, mint eljuttatni fényképes önéletrajzukat, amelyben feltüntetik az esetleges korábbi színházi tapasztalataikat, valamint mellékelniük kell egy 10 mondatos írást, hogy miért jelentkeznek a produkcióba.

A stúdió többfordulós szereplőválogatáson választja majd ki a leendő Jancsikat és Iluskákat, amire a fiataloknak versekkel és prózarészletekkel kell majd készülniük.

Az önéletrajzokat június 20-án, vasárnapig várják Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >