Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ingyenes színházi előadások online Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. május 12.
Huszonkét online színházi előadást ingyen érhetnek el május 12-től az egészségügyi dolgozók. Az akciót hirdető jegyx1.hu és a kezdeményezéshez csatlakozó 14 kulturális közösség így szeretné megköszönni azt a munkát, amelyet a jelenlegi járványhelyzetben végeznek.

 

 

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából ingyenes, online színházi előadásokkal köszöntik az egészségügyben dolgozókat a JEGYx1 Zrt. munkatársai és a kezdeményezésükhöz csatlakozók, így mondanak köszönetet áldozatos munkájukért, amit a jelenlegi járványhelyzetben végeznek. Az akcióhoz a Szabad Színház társulata három előadással – a Kaliforniai álom, a Pánik és A három Erdődi – csatlakozott.

A május 12-től elérhető, ingyenes, online szolgáltatás, eseménytől függően 2-14 napon keresztül lesz elérhető a koszonjuk.nezdotthon.hu címen. A fehérvári társulat drámái mellett a Magyar Állami Operaház, a Radnóti Színház, a Centrál Színház, a Trafó, a Vers 1 Színház, az A szervező, a WebSzínház, a Kecskeméti Katona József Színház, az EröMŰVHÁZ Tv, a Marica Produkció, a Bethlen-Manna-Tünet Együttes, a Közép-Európa Táncszínház és a Jurányi Ház színházi, táncszínházi produkciói mellett könyvbemutató és koncertfilm is szerepel a választható előadások között.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >