Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jerusalema tánc Vox Mirabilis módra Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. május 12.
A Vox Mirabilis Kamarakórus is eljárta táncát a Jerusalema Dance Challenge kihívás keretében, hogy ezzel is örömöt vigyen mindenkinek. "Értetek táncolunk, nektek énekelünk és küldjük mindenkinek a reményt: mosolyogjatok újra - az élet szép! A hit, a remény, az összetartozás és a közösség támogató ereje mindenen átsegít! Együtt sikerül!" - üzenték a kórustagok.

 

A 2020-as év legjobb tánc kihívása egy a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dalára készült koreográfiával indult, amelyet azóta a világ minden pontján számos baráti társaság, munkahelyi közösség, kicsik és nagyok ezrei tanultak és örökítettek már meg. Az örömtánccal a közösségek célja az, hogy a dallamos zenével és a közös mozdulatokkal a karanténidőszak alatt táplálják a reményt és a hitet az emberiségben.

A Jerusalema Dance Challenge kihívását már számos székesfehérvári közösség elfogadta, most a Vox Mirabilis Kamarakórus perdült táncra. A kórustagok videójukkal az alábbiakat üzenték Fehérvár közösségének: „Székesfehérvár „...boldog város, büszke légy!”  Mosolyogj, Magyarország! Értetek táncolunk, nektek énekelünk és küldjük mindenkinek a reményt: mosolyogjatok újra - az élet szép! A hit, a remény, az összetartozás és a közösség támogató ereje mindenen átsegít! Együtt sikerül! A Vox Mirabilis Kamarakórus is örömmel vett részt a Jerusalema Dance Challenge kihíváson, hogy ezzel is örömöt vigyen mindenkinek!”

Az Vox Mirabilis Kamarakórus videója az alábbi linken található:

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >