Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Fehérvár Travel Alapítvány adománya a pszichiátriai osztálynak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 18.

ImageA Fehérvár Travel Alapítvány egymillió forintos pályázati támogatásával, 14 új, modern – „szanatóriumi” – ággyal és különleges ágybetéttel (matraccal), valamint korszerű kórtermi bútorokkal gazdagodott a Fejér Megyei Szent György Kórház pszichiátriai osztálya. - kaptuk a hírt Csathó Barna kommunikációs referenstől - Két kórtermet minden igényt kielégítően tudtak berendezni a pszichiátrián, mert az alapítványi támogatást a kórház is kiegészítette egymillió forinttal.

 

Csathó Barnától megtudtuk: A Fehérvár Travel Alapítvány pályázatán nyert egymilliós adományt két kurátor, Györik Cintia és Ugrits Tamás adták át. A betegek biztonságát, kényelmét szolgáló és az ápolók munkáját megkönnyítő adományt rendkívül értékesnek mondotta, és megköszönte dr. Kárpáti Róbert osztályvezető főorvos, valamint Szabó Bakos Zoltánné, a kórház ápolási igazgatója és dr. Reiber István orvosigazgató-helyettes.

Hangsúlyozták: a világgazdasági válság időszakában kiemelkedően értékes és példamutató a Fehérvár Travel Alapítvány jelentős társadalmi felelősségvállalása. „A Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért”: elesettekért, hátrányos helyzetűekért, fizikai és szellemi fogyatékkal élőkért, illetve a beteg idősekért és gyermekekért alakult meg 2008 januárjában, a Fehérvár Travel Kft. támogatásainak és karitatív tevékenységének koordinálására.

Mottójuk: „Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség."

A 2008. esztendőben az Alapítvány 8 székesfehérvári intézménynek és 56 magánszemélynek több mint 25 millió forint támogatást nyújtott.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >