Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szombaton újra „Lászlóvill Kupa” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. június 18.
Az év egyik legrangosabb és leglátványosabb versenyét hozza el a Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület Székesfehérvárra ismét június 19-én, szombaton. A XIX. “Lászlóvill Kupa” Tíztánc Felnőtt és Junior Latin Ranglista országos táncversenyének idén is a Köfém Sportcsarnok ad majd otthont. A parkettre délelőtt az E, D és C osztályos táncosok lépnek, akik délután a felnőtteknek és az ifjúsági korcsoportnak adják át a lehetőséget.

 

 

A koronavírus-járvány miatt tavaly elmaradt a jövőre 20. jubileumát ünneplő rendezvény, így idén a szokásosnál is nagyobb várakozás övezi mind szervezői, mind indulói oldalról a Lászlóvill Kupát. Az egyik legrangosabb megmérettetésen a hazai versenytánc tíztáncos élmezőnye várhatóan fellép majd, előzetesen háromszáznál is több párossal számolnak a házigazdák.

A fehérvári Lagunások négy párossal képviseltetik magukat a szombati versenyen, értük a D, C, valamint B kategóriában lehet majd izgulni, de Szilner Konrád és Szelecki Vivien is ott lesznek a tíztánc felnőtt ranglistaversenyen.

A XIX. “Lászlóvill Kupa” Tíztánc Felnőtt és Junior Latin Ranglista Táncversenyt június 19-én, szombaton 10 órától a Köfém Sportcsarnokban rendezik. Az esemény védettségi igazolvánnyal szabadon látogatható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >