Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Bajnai Gyurcsányabb a Gyurcsánynál
Bajnai Gyurcsányabb a Gyurcsánynál Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 20.

ImageA Fidesz szerint a Bajnai Gordon kormányfő által tegnap nyilvánosságra hozott megszorító csomag mélyen antidemokratikus és felhatalmazás nélküli. - "Egy soha senki által semmire meg nem választott, ennélfogva illegitim miniszterelnök bejelentette, hogy mindenfajta felhatalmazás nélkül lenyomja az emberek torkán a minden eddiginél brutálisabb megszorításokat tartalmazó MSZP csomagot" - értékelte Szijjártó Péter a Bajnai-kormány úgynevezett válságkezelő programját.

A Fidesz szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy az MSZP-csomag azokat az embereket bünteti, akik Magyarország jelenlegi állapotáról nem tehetnek.

A Fidesz elnöki stábjának vezetője hangsúlyozta: a Bajnai-program sokkal brutálisabb, mint bármely eddigi Gyurcsány-csomag, vagyis azt lehet mondani, hogy "Bajnai Gyurcsányabb a Gyurcsánynál".

Hozzátette: "Ha a számok nyelvén akarnék fogalmazni, akkor Bajnai 110 százalékig Gyurcsány". Ez a megszorító MSZP-csomag, aminek végrehajtását ma Bajnai Gordon bejelentette, brutális, felhatalmazás nélküli és családok tíz- és százezreit fogja lehetetlen helyzetbe hozni - fejtette ki Szijjártó Péter.

A politikus azon sajtóinformációval kapcsolatos újságírói kérdésre, miszerint a Fidesz politikusai azzal számolnának, hogy a 2010 es költségvetést már nekik kellene összeállítaniuk, azt válaszolta, hogy ez egy esetben lenne lehetséges, "hogyha addig választások történnének".

Szijjártó szerint ez az ország érdekével is "egybevágna", mivel minden egyes nap, amit az illegitim Bajnai-kormány hivatalban tölt "újabb és újabb károkozást" jelent Magyarország számára.

A Fidesz és az MSZP gazdaságpolitikai irányvonalának különbözőségét firtató kérdésre azt mondta, hogy míg a Fidesz a gazdasági növekedésre helyezi a hangsúlyt, addig a szocialisták megszorításokban gondolkoznak, ami "egy elhibázott, kudarcokkal teli rossz irány".

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >