Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Baleset a tűzoltóság előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 20.

ImageEgymásba csúszott négy személygépkocsi a tűzoltólaktanya előtt Székesfehérváron. A csattanásokra a laktanya udvarán lévő tűzoltók is felfigyeltek, akik azonnal a karambolban résztvevők segítségére siettek. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

 

A tűzoltólaktanya udvarán több tűzoltó egymás utáni csattanásokra figyelt fel. A Szent Flórián körúton, a tűzoltóság előtt négy személygépkocsi ütközött össze. Az udvaron lévő tűzoltók egyike ekkor berohant a laktanya híradó ügyeletére értesíteni a többieket, a másik tűzoltó pedig kifutott a balesethez.

A riasztást követően a tűzoltóságról egy gépjárműfecskendő és a műszaki mentő azonnal kihajtott a kapu elé, hogy segítsenek a karambolban résztvevőknek.

A helyszínen a Palotai út felől a Kadocsa út irányába tartó Renault Mégane az előtte forgalmi okok miatt álló Audi A3-asba hajtott, melyet az előtte lévő Fiat Brava hátuljának lökött, a Fiat pedig az ütközéstől az előtte lévő Volkswagen Polo hátuljának csúszott. Az Audi hátsó ablaka kitörött. Az autóban hátul ülő két fiatal nőt a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Riasztási fokozat: I-es kiemelt (Fehérvár I-es a műszaki mentőszer)

Beavatkozó csoport: C csoport Mentésvezető:

Benke Dávid tű. hadnagy, szolgálatparancsnok

 
< Előző   Következő >