Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hogyan biciklizz egészségesen? – ingyenes tanácsadó program
Hogyan biciklizz egészségesen? – ingyenes tanácsadó program Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 16.
Hogyan biciklizz helyesen? címmel szerveznek ingyenes programot kerékpáros családoknak és érdeklődőknek. A résztvevőket a Halesz-ligetbe várják július 16-án, pénteken 18.00 órára.

 

 

A programon tanácsokat kapnak a résztvevők arról, hogyan kezeljék technikailag a kerékpárjukat, testi adottságaikhoz viszonyítva miként állítsák be az ülésmagasságot, a kormányt, és milyen testtartásuk legyen ahhoz, hogy a biciklizés valóban egészséges sportolási formát, frissítő edzést és örömforrást jelentsen. Az esemény a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében valósul meg a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete szakmai együttműködésével.

Szombaton, július 17-én a Búrtelepi játékos délutánra várják a gyermekes családokat 17.00 órától 19.00 óráig. A Toldi utcában a sok-sok játék mellett kézműveskedhetnek is a résztvevők.

Július 19-én, hétfőn délutánra pedig ismét egy kerékpáros programra várják az érdeklődőket: a Tóvárosi Általános Iskola lesz a kiindulópontja annak a városismereti túrának, amely az Alsóvároson, a Maroshegyen át egészen a Pentelei erdőig vezet majd. Indulás 17.30 órakor.

Az ingyenes programok a Tematikus programsorozatok, klubfoglalkozások szervezése Székesfehérváron a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-001 projekt részeként valósulnak meg.

A programokról a https://www.facebook.com/cselekvofehervar/ oldalon lehet tájékozódni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >