Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Berta Ákos a KJF Siófoki Oktatási Központjának új igazgatója
Berta Ákos a KJF Siófoki Oktatási Központjának új igazgatója Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 22.

ImageA Kodolányi János Főiskola siófoki intézményének élére új igazgató került Berta Ákos személyében. – tudtuk meg Szondy Réka sajtóreferenstől - Az intézmény új vezetője egy sajtóreggeli keretében mutatkozott be a médiumok képviselőinek.

 

Berta Ákos 47 éves, 1961. október 17-én született. Az ELTE TTK-n matematika-fizika-számítástechnika tanári diplomát szerzett. Tanári pályafutását 1986-ban kezdte a székesfehérvári József Attila Gimnáziumban. A Kodolányi János Főiskolán 1992 óta tanít, kezdetben adjunktusként, majd 2004. óta főiskolai docensként.

Alapítója volt 1997-ben a Kodolányi János Középiskolának, ahol az igazgatói tisztet is betöltötte 2004-ig. A Kodolányi János Főiskola számos vezető pozícióját betöltötte, 2000-2002 között felnőttképzési igazgató, 2002-2006 között általános főigazgató-helyettes, 2006-2008 között általános rektorhelyettes, 2008-tól rektori tanácsadó, vállalkozási és üzletfejlesztési igazgató volt.

Jelenlegi munkaköre: módszertani tanszék főiskolai docens, rektori tanácsadó, vállalkozási és üzletfejlesztési igazgató, valamint év eleje óta a Siófoki Oktatási Központ igazgatója.

„Az iskola kapcsolatainak bővítése és a siófoki intézet fejlesztése számomra nagyon fontos cél. Szeretnénk jobban bekapcsolódni a hazai gasztronómiai életbe és a hallgatókon kívül a nagyközönség számára is vonzóvá tenni az intézményt. Rendezvények szervezésével bepillantást engedünk a kulináris élvezetek széles tárházába, miközben hallgatóink elismert szakemberektől leshetnek el konyhai titkokat. Hosszú távon szeretnénk Siófokot a vendéglátó képzés fellegvárává tenni, világszínvonalú oktatási központ működtetésével” – mondta el a Kodolányi János Főiskola Siófoki Oktatási Központjának új igazgatója a sajtóreggelin.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >