Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Olimpia a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. augusztus 02.
Olimpiát rendeztek a Napraforgó Tábor résztvevőinek bójákkal, pingponglabdákkal, vizespalackokkal és vízzel lebonyolított versenyszámokkal, hogy a gyerekek összemérjék, ki a leggyorsabb, legügyesebb. A bregyóbeli sportnap díszvendége Kovács István hosszútávfutó, olimpiai fáklyavivő volt.

 

 

Nemcsak Tokió, hanem a Napraforgó Városi Napközis Tábor is olimpiai versenyszámok elé állította a leggyorsabb, legrátermettebb sportolókat. Az iskolás gyerekeknek rendezett játékos sportos délelőtt vendége volt Kovács István hosszútávfutó, aki tagja volt a 2008-as pekingi játékok magyar fáklyavivőinek.

A Bregyó közben az előfutamok, selejtezők után tizenketten mérhették össsze képességeiket, és állhattak rajthoz. Az izgalmas versenyszámok között szerepelt a bójába célbadobás tíz pingponglabdával, a vizespalackos teke, majd a bójából és labdából épített fagyival egyensúlyozás, a kanálon tojáshordás és a vízhordós játék. Akik nem versenyeztek, a szurkolás mellett olimpiai kvízt töltöttek ki, vagy fotózkodtak egy eredeti pekingi fáklyával és Kovács Istvánnal, aki élménybeszámolót is tartott a gyerekeknek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >