Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Family Tree Triatlon SE tagjai nyáron is odatették magukat
A Family Tree Triatlon SE tagjai nyáron is odatették magukat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. augusztus 02.
Mogyi Triatlonverseny, Aquatlon OB, Vasi Vasember, Old Lake Man, eXtremeMa - a Family Tree Triatlon SE tagjai az elmúlt hetekben is szépen vették az akadályokat!

 

 

„Sűrű a nyár a Family Tree csapatának, de jó szervezéssel, időzítéssel és csapatmunkával mindenki megmutathatta oroszlánkörmeit az elmúlt hetekben” – árulta el Janota Zoltán, az egyesület vezetőedzője, majd hozzátette: „A különböző távú, felnőtt országos bajnokságokon az időjárás is kemény ellenfélnek bizonyult, amit hol jobban, hol kevésbé toleráltak a versenyzők.”

 

Szépen szerepeltek a Family Tree tagjai az utóbbi hetek versenyein

Janota Zoltán FB-oldala

 

Néhány példa az utóbbi hetek versenyei közül:

Baján immár tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Mogyi Triatlonversenyt a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából. A Triatlon Sprint Elit OB, Triatlon Ifjúsági és Junior OB, Triatlon Sprint Amatőr OB, Triatlon UP ranglista versenyen a Family Tree tagjai az alábbi eredményekkel végeztek:

  • Bognár Katalin k.cs 1.
  • Szőke Marianna k.cs 3.
  • Nagy Zsuzsanna k.cs. 4.
  • Varga Viktória k.cs. 5.
  • Gálné Fitos Éva k.cs. 7.
  • Cser Csaba: k.cs 34.

Az Aquatlon Országos Bajnokság – Leviczki Tamás emlékversenyre Veresegyházán került sor 1500 m úszással, 40 km kerékpározással és 10 km futással. Itt az említett egyesület részéről ketten is dicsőséget szereztek csapatuknak és városunknak:

  • Bognár Katalin kcs1.
  • Németh-Bucsi Áron k.cs. 34. helyezést ért el.

Futva, vízben és kerékpáron is bizonyítottak a fehérváriak

Janota Zoltán FB-oldala

 

A XXXVII. Vasi Vasember Triatlon Verseny helyszíne Szombathelyen volt, ahol minden év júliusában felhangzik a kürt, mely útjára bocsátja a sportolókat. Eddig több, mint 10.000 Vasi Vasembert avattak fel a program keretén belül, a hazai triatlonversenyek bölcsőjében. A gyönyörű környezetben egyéniben és váltóban is lehetett indulni, s juniortól a veterán korosztályig bárki kipróbálhatta magát, legyen profi vagy amatőr. A Family Tree helyezései itt is elégedettségre adhatnak okot, hiszen...

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2021/07/30/a-family-tree-triatlon-se-tagjai-nyaron-is-odatettek-magukat?fbclid=IwAR23PqxmgBPYjAXJuQ4mWcpbJ89ole99L6TBy8CtinG5hlY9uxFOXBWx9_8

 

 

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >