Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kiállítások a VMK Tagkönyvtárakban
Kiállítások a VMK Tagkönyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. augusztus 03.
Augusztus folyamán játékautókból, szeptemberben pedig mesehősök kézműves technikával készített alakjaiból nyílik kiállítás a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tagkönyvtáraiban. A nyár utolsó hónapjában a kisautókat a Széna téri Tagkönyvtárban, szeptemberben a figurákat pedig a Tolnai utcai Tagkönyvtárban lehet megnézni.

 

 

A nyári hónapokban sem hagyja sem olvasni való, sem pedig kiállítások nélkül látogatóit: a nyár utolsó hónapjában az érdeklődők Stermeczki András matchboxaiból, játékautó gyűjteményéből nyílik kiállítás. Augusztus 3-tól augusztus 28-ig a VMK Széna téri Tagkönyvtárában a látogatók nyitvatartási időben utazhatnak vissza a gyerekkorukba és csodálhatják meg a színes járműveket.

A fiatalabb korosztálynak szóló kiállítások sora szeptemberben is folytatódik. Akkor a könyvtárosok a Tolnai utcai Tagkönyvtárba invitálják majd a kicsiket és a kicsit nagyobbakat, ahol a „Mesehősök ébredése” kézműves kiállítás várja őket. A tárlat a könyvtár kézműveskedő olvasóinak munkáit vonultatja fel szeptember 7. és 30. között.

A kiállításhoz kapcsolódóan az intézmény pályázatot is hirdet: a Mesehősök ébredése akkor lesz teljes, ha alakjukhoz történetek is fűződnek, ezért várnak minden olyan verset, mesét, dalt, képregényt vagy rajzot, ami a látogatók fejéből kipattan. Az elkészült anyagokat a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy Tolnai utca 30. szám alatt lehet leadni személyesen egészen szeptember 25-ig.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >