Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A harmadik oltást is megkapták a szociális intézményekben dolgozók
A harmadik oltást is megkapták a szociális intézményekben dolgozók Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. augusztus 23.
A múlt héten sor került Székesfehérváron a szociális intézményekben a dolgozók és az ellátottak beoltására: a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézményben, a Kríziskezelő Központban és a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthonban összesen 255-en kapták meg a koronavírus elleni vakcinát. Az ismét növekvő betegszámok miatt mindenkit az oltás felvételére kérnek.

 

 

A szociális intézményekben dolgozók és az ellátottak immár a harmadik oltást is megkapták. A Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézményben 141 bentlakó idős ember és 44 munkatárs kérte az oltást. A Kríziskezelő Központban 45 ellátott és 7 dolgozó élt a lehetőséggel. A Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthonban pedig 14 ellátottat és 4 dolgozót oltottak be a múlt héten a szociális intézményeket végigjáró oltócsoport munkatársai.

A szakemberek szerint nagyon fontos az oltás, tekintettel a továbbra is jelenlévő vírusra, illetve a növekvő megbetegedés-számra. Mindenkit arra kérnek, hogy háziorvosával konzultálva éljen az oltás lehetőségével, vegye fel a harmadik koronavírus elleni védőoltást is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >