Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Futókörök Napja Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 03.
Szeptember 5-én az ország 10 pontján várják a futás szerelmeseit. Székesfehérváron a Halesz-ligetben rendezik a Futókörök Napját. Az ingyenes szabadidősport-esemény célja, hogy népszerűsítsék a futást, és felhívják a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára.

 

 

Vasárnap tartják a Futókörök Napját az ország tíz pontján, köztük Székesfehérváron is. A Haleszben rendezett eseményen reggel 9 órától regisztrálhatnak a futók, a versenyek pedig 10 és 18 óra között zajlanak. A versenyek az Országos Futópálya-építési Programban nemrégiben átadott futópályákon zajlanak, amelyek egymással is versenyeznek, azaz az egyes helyszíneken induló versenyzők nemcsak maguknak, hanem városuknak is gyűjtik a kilométereket.

Nevezési díj nincs, de a hatályos járványügyi előírások szerint a részvétel védettségi vagy oltottsági igazolványhoz kötött. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy pedig érvényes oltottsági vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett vehet részt az eseményen. 

További információ:

https://szeosz.hu/futokorok-napja/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >