Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hétfőtől ismét Nyitott tornatermek
Hétfőtől ismét Nyitott tornatermek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Újraindulnak szeptember 6-tól a Nyitott tornaterem edzései. A Székesfehérvár Önkormányzata által ingyenesen biztosított lehetőséggel több ezer mozogni, sportolni vágyó fehérvári élhet ismét hétfőtől.

 

 

jra ingyenes sportolási lehetőségek közül válogathatnak a fehérváriak a Nyitott tornatermek program keretében. Óvodásokat, nőket, férfiakat és nyugdíjasokat is várnak több mint húsz helyszínen sportfoglalkozással, csapatjátékokkal és vezetett tornákkal, a hét minden napján.

A foglalkozásokat testnevelő tanárok, edzők, gyógytornászok vezetik, és szinte minden iskolában hirdetnek délutánonként és esténként valamilyen lehetőséget. A huszonnégy féle sportóra között az óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenki találhat kedvére valót: van tollaslabda, floorball, kosár- és röplabda, teremfoci, nőknek hirdetett kondicionáló vagy alakformáló tornák, de még teke is.

A helyszíneket, foglakozásokat és időpontokat tartalmazó táblázat megtalálható a város honlapján: https://www.szekesfehervar.hu/nyitotttornatermek

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >