Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új helyszínen a Tóvárosi őszkösztő piknik
Új helyszínen a Tóvárosi őszkösztő piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, SZKKK   
2021. szeptember 06.
Új helyszínen, a Toronysor sétánya mellett szépen kialakított ligetben rendezték meg a Tóvárosi őszköszöntő pikniket vasárnap. A változatos, minden korosztályt megszólító programok mellett kézműves foglalkozásokkal várták a városrészben élőket.

 

 

Szilvát szedtek, esőcseppet gyűjtöttek, zenéltek kézzel, lábbal, hangszerekkel és énekeltek a legkisebbek Kamarás Emese és Szűcsné Ott Adrienn vezetésével vasárnap délelőtt a Toronysor melletti parkban, amely új helyszínként adott otthont a Tóvárosi őszköszöntő pikniknek. A városrészben élőket a hivatalos megnyitón Törő Gábor, dr. Cser-Palkovics András és Mészáros Attila köszöntötte. Az országgyűlési képviselő reményét fejezte ki, hogy a következő időszakban minél több lehetőség lesz a találkozásokra a kulturális programok keretében. Székesfehérvár polgármestere fontosnak nevezte, hogy hosszú idő után ismét személyes találkozásokkal, baráti beszélgetésekkel erősödhet a városrész és ez által a város közössége. A városrész önkormányzati képviselője jó döntésnek nevezte, hogy új helyszínen, zöld környezetben rendezték meg a hagyományos őszi rendezvényt, és mindannyiuk nevében jó szórakozást kívánt a résztvevőknek. 

A köszöntőket követően a délelőtt az Aranyszamár bábszínház Vackor című előadásával folytatódott. Az egész napos műsor szervezői, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai minden korosztályra gondoltak, amikor a programot összeállították, így a délután a Laguna KTSE táncbemutatójával indult, és a közönség sem maradt mozgás nélkül: Bérces Zsuzsi vezetésével zumbázhattak, akiknek kedve támad. Kicsiket, nagyokat is elvarázsolt a bűvészműsor, a Tóvárosban ezt az élményt Alexa Ákos garantálta. Négy órakor Füredi Nikolett színművésznő lépett a színpadra. A piknik idején egész nap kézműves foglalkozások, fajátékok, kreszjátékok várták a családokat.

Az ingyenes esemény a Tematikus programsorozatok, klubfoglalkozások szervezése Székesfehérváron a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 projekt részeként valósul meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >