Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Információs nap a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 06.
Beiratkozás, tantárgyfelvétel és a Campus feltérképezése is szerepelt a gólyák programjában a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán tartott információs napon.

 

 

A gazdálkodás és menedzsment alapszakon és a sportközgazdász mesterszakon összesen több mint 50 hallgató kezdi meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Az orientációs napon a hallgatókat a város nevében Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte. Mint mondta, a hatodik évfolyam kezdi meg a gyönyörű környezetben tanulmányait. A campus felszereltsége és területe, az oktatás magas színvonala megteremti annak a lehetőségét, hogy a hallgatók a legfrissebb tudással rendelkezzenek, hangsúlyozta az alpolgármester. Hozzátette, hogy a város és az egyetem, valamint a helyi gazdasági szereplők együttműködésének köszönhetően magasan kvalifikált, nagy szaktudással és már gyakorlattal rendelkező hallgatók vehetik majd kézbe diplomájukat tanulmányaik befejeztével.

Dr. Szántó Richárd Alapképzésekért felelős dékán kiemelte: a beiratkozást követően a gólyák az egyetem polgáraivá válnak. Az információs napon minden olyan hasznos tudnivalóval megismerkednek, amelyet a tanulmányaik során hasznosítani tudnak majd. A Székesfehérvári Campus hallgatói nagyon modern környezetben folytatják tanulmányaikat, ahol az oktatás mellett a kollégium, valamint a szabadidős tevékenységek is rendelkezésre állnak a campus területén.

A hallgatók a köszöntőket követően a felsőbb évesek által összeállított videoanyagot nézték meg, amelyben a tanulmányi ügyek intézéséről kaptak hasznos információkat, majd a szakfelelősök tartottak rövid ismertetőket a szemesztereket illetően. A nemzetközi lehetőségek között a részképzésekről, az ERASMUS ösztöndíj programról, valamint az idegennyelv-tanulásról és a sportolási lehetőségekről is tájékoztatták őket. Az ismerettel felvértezett hallgatók ezt követően egy bejáráson megnézték, feltérképezték a képzési helyszíneket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >