Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
V. Civil véradás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Ötödik alkalommal szervez Civil véradást a Fehérvári Civil Központ Székesfehérváron szeptember 6-án. Hétfőn 14 és 18 óra között várják az önkéntes véradókat a Rákóczi utca 25. szám alatt.

 

 

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága kezdeményezésére ötödik alkalommal szerveznek civil véradást. Az esemény megszervezésében részt vesznek a civil központok és a vérállátó szolgálatok dolgozói. A rendszeres véradásokra azért van szükség, hogy a vérellátás zavartalan maradjon annak érdekében, hogy mindenki azonos feltételekkel férjen hozzá vérhez és vérkészítményekhez. Az OVSZ munkája a hazai egészségügyi ellátás egyik alapköve, hiszen vérkészítmények nélkül számos beteg felépülése vagy élete válságba kerülhet.

A Fehérvári Civil Központban szeptember 6-án, hétfőn 14-18 óra között olyan 18-65 éves, minimum 50 kg testsúlyú lakosok jelentkezését várják, akik egészségesnek érzik magukat. A szakemberek azt javasolják, a véradás előtt mindenki bőségesen egyen, illetve fogyasszon sok folyadékot, és feltétlenül hozzák magukkal TAJ kártyájukat, személyi igazolványukat, valamint lakcímkártyájukat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >