Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Börgöndi Légiparádé 2021 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 09.
Égen és földön ismét a vasmadaraké lesz a főszerep szeptember 12-én, vasárnap a Börgöndi Légiparádén. A nap során légi bemutatók követik majd egymást, de érdemes lesz a földön is állandó mozgásban lenni, hiszen a különböző helyszíneken érdekes, látványos események sora követi majd egymást.

 

 

 

Idén is lesz, aki retro autóbusszal érkezik Székesfehérvár központjából, akad majd olyan is, aki Tökölön száll fel, az autósok pedig az ország minden pontjáról célba veszik  a börgöndi repülőteret szeptember 12-én, vasárnap. Izgalmas, látványos programokat kínál égen és földön a Börgöndi Légiparádé, amelyet az Albatrosz Repülő Egyesület a hagyományokhoz hűen szeptember második hétvégéjén rendez meg. A dinamikus programban a tervek szerint feltűnik majd az égbolton a vasmadarak közül a H145M, a Mi-17, a JAS-39C Gripen, Józsa Dávid világbajnok vitorlázórepülő egy Swift S-1 -t vezet majd. Veres Zoltán műrepülő és az L-29 Delfin is.

Érdemes követni az egyesület közösségi oldalát, ahol minden fontos információ megtalálható a jegyvásárlástól kezdve a közlekedésen át a sétarepülésekig. A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó rendelet, mely a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szól, természetesen vonatkozik a Börgöndi Légiparádéra is. Ennek megfelelően az eseményt kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >