Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Arató Antal a Közéleti és Kulturális Szalonban
Arató Antal a Közéleti és Kulturális Szalonban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 09.
Dr. Arató Antal címzetes könyvtárigazgató, a Vörösmarty Társaság tiszteletbeli elnöke, valamint barátai lesznek a Közéleti és Kulturális Szalon legközelebbi alkalmának vendégei. Szeptember 9-én, csütörtökön 18 órától várják az érdeklődőket a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házában, a Zsolt utcában.

 

 

Dr. Arató Antal városunk irodalmi életének jellegzetes alakja. Ki a könyvtárbeli évekből, ki a belvárosi utcákon sétálva, ki pedig a Vörösmarty Társaság rendezvényeiről ismerheti őt. Különösen izgalmas érdeklődése a kisgrafikák iránt, amelyeknek igazi szakértője. Könyveket jegyzett a témában, kiállításokat szervezett – többször éppen saját gyűjteményéből –, előadásaiban is bemutatva a látottakat. 

A címzetes könyvtárigazgató, a Vörösmarty Társaság tiszteletbeli elnöke lesz szeptember 9-én, csütörtökön 18 órától a Közéleti és Kulturális Szalon vendége. Vele és barátaival – Majer Tamás újságíróval és Majoros Pállal Bobory Zoltán beszélget. Az eseménynek a Krisztus Király Plébánia Közösségi Háza ad otthont a Zsolt utcában. 

A Lánczos-Szekfű Ösztöndíjnak köszönhetően a Vox Mirabilis Közhasznú Kulturális Egyesület immár a 6. évadát kezdi a Közéleti és Kulturális Szalon programjainak. „Nagy öröm számunkra, hogy az érdeklődés egyre nagyobb a meghívott vendégek iránt. Szeretnénk a továbbiakban is érdekes, felszabadult, ugyanakkor meghitt beszélgetésekre hívni Székesfehérvár polgárait. Célunk, hogy havonta olyan példaértékű embereket mutassunk be, akik az élet különböző területein elismerésben részesültek, Székesfehérvárhoz kötődnek vagy a város kitüntetett polgárai. Fontos, hogy a város lakói megismerjék ezeket az embereket.” - fogalmazta meg küldetésüket Zemlényi Katica.

A csütörtöki rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >