Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Alba Regia Ösztöndíj
Alba Regia Ösztöndíj Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 14.
Székesfehérvár ismét meghirdette a fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók, valamint a tanulmányi és szakmai versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtott diákok jelentkezhetnek. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjra, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjra, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjra, illetve az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíjra szeptember 27-ig lehet pályázni.

 

 

A 2021/2022-es tanév első félévében is ösztöndíjakkal segítik a Székesfehérváron tanuló középiskolás, illetve a helyi felsőoktatásban résztvevő hallgatókat. Az ösztöndíjak összegei nem változnak: az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj esetében 40 ezer, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj esetében 75 ezer forintot kapnak a támogatott fiatalok. Mindkettőnél fontos kitétel, hogy az előző félév tanulmányi eredményének el kell érnie legalább a 3,75-ös átlagot. Az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj nyertesei 25 ezer forintot kapnak. Az újonnan meghirdetésre került Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíj által támogatott diákok a kiírásban megjelölt országos, illetve nemzetközi versenyeken elért 1-3. helyezés esetén 50.000, 4-10. helyezés esetén pedig 25.000 forintos ösztöndíjban részesülnek.

A négyféle ösztöndíj esetében a részletes pályázati felhívások, valamint a szükséges adatlapok az oktatási intézményekben beszerezhetőek, illetve letölthetőek a város honlapjáról: https://www.szekesfehervar.hu/aktualis-palyazatok.

A pályázatokat zárt borítékban kell benyújtani postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy el lehet helyezni a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. sz. alatti portáján kihelyezett gyűjtőládában is. A csatolandó mellékletek e-mailben is megküldhetőek az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre, vagy másolati példányban papír alapon is benyújthatóak.

A beküldési határidő 2021. szeptember 27. A pályázatokat október 30-ig bírálják el, ezt követően a város címzetes főjegyzője írásban értesíti a pályázókat az adatlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >