Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Diákmentori pályázat – szeptember végéig pályázható
Diákmentori pályázat – szeptember végéig pályázható Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 13.
Diákmentori ösztöndíjra hirdetett pályázatot a Tóth István – Tóth Terézia Ösztöndíj alapítvány, fehérvári állandó lakhellyel rendelkező tanulók számára. Szeptember 30-ig várják a jelentkezéseket, a részletes felhívás és a dokumentumok letölthetőek a város honlapjáról.

 

 

Tavaly óta megújult struktúrában hirdeti meg ösztöndíjait a Tóth István – Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány. Az egyénileg pályázható és a pályaorientációs mellett DIÁKMENTORI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT is kiírásra került. Ennek beadási határideje 2021. szeptember 30.

A társaik tanulását eredményesen támogató, fehérvári állandó lakhelyű tanulók számára írta ki pályázatát a Közalapítvány. Azoknak kívánnak ezzel segítséget nyújtani, akik kedvezőbb szociális helyzetük vagy jó, de nem kimagasló tanulmányi eredményeik miatt kimaradnak a hagyományos kedvezményezetti körből. Feltétel azonban, hogy a jelöltek folyamatos és hatékony segítséget nyújtsanak diáktársaik számára a jobb, eredményesebb tanuláshoz, a lemorzsolódás csökkentéséhez. Erre az ösztöndíjra az iskolák – az igazgatók és a diákönkormányzati vezetők közösen – jelölhetnek iskolánként legfeljebb 3 fiatalt minden év szeptember 30-ig. Az eredményhirdetés az új tanulmányi ösztöndíjak pályázati kiírásakor történik majd.

2021-ben 15 tanuló kerül díjazásra, az ösztöndíj egységesen 50 ezer forint.

A kapcsolódó dokumentumok letölthetőek a városi honlapról: https://www.szekesfehervar.hu/aktualis-palyazatok

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >