Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fotópályázat Máté Bence kiállításához kapcsolódóan
Fotópályázat Máté Bence kiállításához kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 13.
Fotópályázatot hirdet a Sóstó Látogatóközpont Máté Bencével közösen, a világhírű természetfotós Városház téri kiállításához kapcsolódóan. A feladat, hogy a pályázó megtalálja a téren látható fotókon azokat az állatfajokat, amelyek Sóstón is élnek, és készítsen saját fotót azokról.

 

 

A világhírű természetfotóssal közös fotópályázatot hirdet a Sóstó Látogatóközpont a székesfehérvári kiállításhoz kapcsolódóan. A felhívás az alábbiakban olvasható:

„Keresd meg Máté Bence Városház téri fotói között a Sóstón is élő állatfajokat, és nyerj egy Máté Bence ajándékcsomagot! Gyönyörködj Máté Bence kiállításában a belvárosban, és küldd el legjobb saját fotóidat azokról a fajokról, amelyeket a fotós képein és a Sóstó élővilágában is megtalálsz!
Szeptember 20-ig várjuk a szebbnél-szebb képeket! A legjobbakat szeptember 21-én Facebook-oldalunkon tesszük közzé, és indul a like-gyűjtés. A szavazatokat szeptember 23-án éjfélig lehet leadni, az eredményhirdetés szeptember 24-én lesz ugyanitt. Az első három helyezettet díjátadón jutalmazzuk meg Sóstón 2021. szeptember 26-án, a TISZTÁN LÁTSZIK! Jövőtudatos fesztiválon. Díjak: Az első három helyezett díja egy Sóstóról szóló könyv és egy itt beváltható utalvány, amely ökotúrára vagy stadiontúrára érvényes 2 fő részére a 2021-2022-es évben. Az 1. helyezett fotó borítóképként beállításra kerül a Sóstó nyilvános Facebook-oldalán a kihirdetést követő időszakban. A különdíj egy Máté Bence-ajándékcsomag az „Év természetfotósától”!”
További részletek a honlapon: https://sostoszekesfehervar.hu/keresd-meg-mate-bence...

Máté Bence kiállításairól a https://matebencekiallitas.hu/ oldalon olvashatnak, az ÖKK Podcast epizódjában pedig egy beszélgetést is hallhatnak vele.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >