Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Játsszon velünk az elektromos rollerért!
Játsszon velünk az elektromos rollerért! Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2021. szeptember 14.
Harmadik alkalommal szervezi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényt, amelynek keretében az érdeklődők a Várkörút–Rákóczi utca lezárt szakaszán ki is próbálhatják a kiállított autókat. A szeptember 26-i eseményhez ebben az évben többfordulós nyereményjáték kapcsolódik, amelynek fődíja egy értékes elektromos roller. A játék szeptember 16-án kezdődik.

 

 

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Európai Mobilitási Héthez, azon belül a szeptember 26., vasárnap tartandó Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényhez kapcsolódva több fordulóból álló nyereményjátékot hirdet, korosztályi megkötés nélkül.

A játék fődíja az Esegway World Kft. és az Innoplace Kft. közös felajánlása, egy elektromos roller, amelynek elnyeréséhez a játék valamennyi fordulójában részt kell venni, minden feladatot meg kell oldani ahhoz, hogy a játékosnak esélye legyen megnyerni a rollert.

Az első négy forduló online feladványai a www.fehervariprogram.hu honlapra, illetve annak Facebook-oldalára kerülnek fel szeptember 16–22. között. A megoldásokat szeptember 23., csütörtök 12.00 óráig várják a szervezők az egyes feladatokban megadott módon. A feladatok között lesz online kvíz, amelynek kérdései az elektromos közlekedéshez kapcsolódnak, el kell olvasni egy, a témával foglalkozó ismeretterjesztő cikket, válaszolni kell a rendezvénnyel kapcsolatos kérdésre, és meg kell válaszolni egy olyan feladványt is, amelynek megoldásáról fotót is várnak a szervezők.

A játék utolsó fordulóját szeptember 26-án, vasárnap rendezik a Menő jövő – Elektromos járművek napja keretében. Erre az alkalomra már csak azok a játékosok kapnak meghívót, akik az előző négy fordulóban részt vettek, a feladványokat jól oldották meg.

Az utolsó feladaton való részvétel technikai feltétele, hogy a játékosok rendelkezzenek a Quizizz alkalmazás kezelésére alkalmas okos mobiltelefonnal vagy mobileszközzel, ezeken legyen telepítve az applikáció. A játékhoz működő internetkapcsolat is szükséges. A Quizizz játékban a résztvevők csak azzal az e-mail címmel regisztrálhatnak, amelyet a korábbi fordulókban is használtak!

A játékról a www.fehervariprogram.hu/e-roller oldalon találnak részletes információt, felhívást.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >