Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Ma kezdődik az őszi rágcsálóirtás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 17.
A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz-elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2021. szeptember 17-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Az irtószeres dobozokat 2021. október 17-től folyamatosan visszaszedik.

 

 

A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. A méreg ellenszere a Konkion injekció (K1 vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.

Az irtószert 2021. szeptember 17-től a Székesfehérvár területén lévő nyílt vízfolyásoknál folyamatosan kerül helyezik ki, majd az irtószeres dobozokat 2021. október 17-től folyamatosan visszaszedik.

Felhívják a figyelmet, hogy a rágcsálóirtás sikere, és saját egészségvédelmük érdekében a kihelyezett irtószeres dobozokat ne érintsék, és a vízfolyások mellett kutyasétáltatáskor is legyenek körültekintőek!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >