Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mennyit bírsz? – székesfehérvári futáspróbát rendeznek
Mennyit bírsz? – székesfehérvári futáspróbát rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 28.
Az Európai Sporthét székesfehérvári futáspróbájára várják a mozogni vágyókat szeptember 28-án, kedden 17 órától a Halesz ligetben. A futók felmérhetik, hogy az általuk megválasztott időtartam alatt mekkora távot tudnak megtenni a park futópályáján. A részvétel ingyenes.

 

 

A futáspróbát Székesfehérvár Önkormányzata és a Honvéd Szondi György Sportegyesület Tömegsport Szakosztálya rendezi a Haleszban szeptember 28-án, kedden 17 és 19 óra között, a park ezer méteres, rekortán futópályáján. Minden érdeklődő egyénileg, díjmentesen vehet részt a rendezvényen, jelentkezni 10 perccel a kezdés előtt szükséges. Az egyéni bemelegítés után a futók felmérik, hogy az általuk megválasztott időtartam alatt (5-10-15 perc..stb) mennyit tudnak megtenni a pályán, a futás után szakmai konzultációt kérhetnek a teljesítmény értékeléséhez.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy minden futó saját felelősségére vesz részt a programon. Öltöző nincs a helyszínen, így a futásnak és az időjárásnak megfelelő sportöltözet szükséges, a mosdóhasználat viszont ingyenes lesz. Az őszi fehérvári futáspróbát november 16-án rendezik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >