Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A 90 éves Kolossváry László Ödönnét köszöntötték
A 90 éves Kolossváry László Ödönnét köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 30.
Nyugdíj után még 12 évet dolgozott, és csak utána, 20 évvel ezelőtt kezdett bele a valódi nyugdíjas létbe Kolossváry László Ödönné, akit 90. születésnapján köszöntött Szabó- Bakos Györgyné, önkormányzati képviselő.

 

 

90. születésnapján köszöntötte Kolossváry László Ödönnét Szabó-Bakos Györgyné önkormányzati képviselő szerdán délelőtt. Már a harmadik ünneplés volt a mai, de éppen ma, szeptember 29-én van a napja - mesélte Marika néni, aki három gyermekével együtt fogadta a képviselőasszonyt.

Kolossváry László Ödönné 1931-ban született Székesfehérváron, iskoláit is itt végezte, a Zárdában, majd a Hunyadi Mátyás Kereskedelmi Iskolában. Érettségi után pedig nyomban munkába is állt, a gyógyszertári központban számviteli területen, ahonnan 1987-ben ment nyugdíjba. Majd még 12,5 évig dolgozott a bankszektorban is, így 70 éves korában fejezte be az aktív munkát.

Kilencvenedik születésnapja a családban is nagy esemény, a mai már a harmadik ünneplés volt. A nagy, családi eseményeket ma már lánya szervezi, és Budakeszin gyűlik össze a család, három gyermeke, öt unokája és hét dédunokája.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >