Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Könyvvásár, könyvbemutató, író-olvasó találkozó és dedikálás
Könyvvásár, könyvbemutató, író-olvasó találkozó és dedikálás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 08.
Az „Egy a természettel” világkiállításhoz kapcsolódó programot szerveznek vasárnap Fehérvárcsurgón. 11 órától a Károlyi Kastélyban vadászati és természeti témákkal kapcsolatos könyvvásár, könyvbemutató, író-olvasó találkozó és dedikálás várja az érdeklődőket. A nap zárásaként, 16 órától a Zirci Fúvós Zenekar ad koncertet a kastély csipketeraszán. Belépődíjat csak a koncerten résztvevőktől kérnek.

 

 

A budapesti Litea könyvesbolttal és az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezetével együttműködve szerveznek érdekes programot 2021. október 10-én, vasárnap 11 órától a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban.

Vadászat a könyvművészetben
címmel a Pytheas Könyvmanufaktúra vadászati és természeti témájú könyvremekeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Báró Berg Glória és Pavlovszky Béla történész mesél az Úri vadászatok emléke egy arisztokrata család vendégkönyvében című kötetről, illetve a Széchenyi Zsigmond élete című könyv bemutatójára és dedikálására is itt kerül sor. Dr. Csiák Gyula, a Bársony István-életmű kutatója és gondozója a vadász, természetíró alkotásait eleveníti fel. A szerzők, Pechtol Lajos és Szente Tünde mutatják be a Vadászok Fejér megyében – Vadászportrék 2021 című kiadványt, és itt dedikálja majd a Legendás Tótmegyer kötetet Faragó Sándor.

Délután 14 órától A pagony dalnoka című portréfilmet vetítik le, majd a nap zárásaként 16 órától a Zirci Fúvós Zenekar ad koncertet a kastély csipketeraszán. Koncertjegyek 2.000, illetve 1.500 forintos áron válthatóak.

További információ a Károlyi Kastély honlapján található: www.karolyi.org.hu

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >