Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Álmodtam egy világot magamnak – filmbemutató
Álmodtam egy világot magamnak – filmbemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 11.
Elhagyott, halmozottan sérült gyerekeken segít mintegy 25 éve a székelyudvarhelyi Orbán Alapítvány, melynek munkáját mutatja be az Álmodtam egy világot magamnak című dokumentumfilm. Az alkotást 2021. október 14-én 17.00 órától a Városháza Dísztermében láthatják az érdeklődők.

 

 

Az Orbán Alapítvány egy Erdélyben működő magánszervezet, amely súlyosan és halmozottan sérült gyerekeknek biztosít hiánypótló szolgáltatásokat egész életük folyamán. Az intézmény a 150 km-es környezetében az egyetlen olyan hely, amely otthont és a széles körű szociális szolgáltatást nyújt a fogyatékkal élőknek. 1996 óta állandó gondozásba vette a régió legsúlyosabb fogyatékkal élő gyermekeit, akik otthonaikból nem jártak ki vagy akiket szüleik elhagytak, gyerekotthonok adták őket kézről kézre, mert nem tudták gondozni őket, esetenként kórházak gyerekosztályain sínylődtek. Az alapítvány otthont és családi légkört, ellátást, tanulást, rehabilitációs és szabadidős tevékenységet nyújtó menedéket, segítő szolgáltatásokat nyújt.

Az alapítvány mindennapi munkáját, szellemiségét ismerhetjük meg az Álmodtam egy világot magamnak című dokumentumfilmből, melyet 2021. október 14-én, csütörtökön 17 órától vetítenek a Városháza Dísztermében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >