Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A játék fiatalít! – tudományos konferencia a Hetedhét Játékmúzeumban
A játék fiatalít! – tudományos konferencia a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 18.
A játék fiatalít! címmel szerveznek tudományos konferenciát október 18-án, hétfőn a Hetedhét Játékmúzeumban. A tanácskozáson lehetőséget biztosítanak a fiatal játékkutatóknak, hogy bemutassák legújabb tudományos eredményeiket, és kiépítsék szakmai, személyes kapcsolataikat. A konferenciát Lehrner Zsolt alpolgármester nyitja meg hétfőn 10 órakor a Múzeumban.

 

 

A Moskovszky-gyűjteményt gondozó Szent István Király Múzeum idén is folytatja a gyűjteményhez kapcsolódó tudományos konferenciák közel két évtizedes hagyományát. Az idei tanácskozáson többek között szó lesz a közelmúltban a közgyűjteménybe került Karlócai-gyűjtemény (Karlócai Marianne játékgyűjteménye) jelenlegi helyzetéről, más múzeumokban zajló játéktörténeti kutatásokról és a játékosítás számos lehetőségéről a köznevelési, közoktatási és közművelődési színtereken.
 
A tanácskozáson többek között múzeumpedagógusok, oktatásszervezők, történészek, játéktervezők a hazai játékkutatás előmozdítását szolgálják. A program Dr. Nagy Veronika muzeológus szakmai tárlatvezetésével zárul 16.30 órától a Moskovszky-gyűjteményben.  A részvétel ingyenes, a rendezvényt érintő aktuális járványügyi szabályozás elérhető: www.szikm.hu
 

A részletes program ITT olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >